Bedrijfs Blik
Image default
Bouw en onderhoud

Ambacht gecombineerd met techniek zorgen voor de beste hekwerken

Verstijlen Hekwerken is een specialist in hekwerken en poorten. Voor elk advies omtrent hekwerken en poorten kunt u hier terecht. Het ambacht begon 35 jaar geleden en zal tot ver in de toekomst duren. Met trots en plezier werkt het team dagelijks aan de beste en mooiste hekwerken. Het ambacht wordt reeds uitgevoerd in combinatie met techniek. Zo zijn er sierlijke hekwerken die de techniek van nu hebben. Een geweldig genot om te zien en te ervaren. Wanneer u in de werkplaats loopt ontdekt u het ambacht dat nog altijd verwerkt wordt in de hekwerken. Diverse elektrische hekken zijn zichtbaar in afwerking. Ook de elektrische schuifpoort treft u in aanbouw aan. Wilt u ook graag een ambachtelijk hekwerk gecombineerd met de beste elektrische technieken? Bekijk dan de website of kom direct langs in de showroom.

Hekwerken en het productieproces

Na de akkoord op de offerte wordt er een inventarisatie gemaakt op locatie. Welke hoogtes zijn er en welke obstakels eventueel. Daarna volgt de productie in de werkplaats. Hier start het ambachtelijke proces van smeden, walsen, welen en klinken. vervolgens is het verzinken van staal de volgende stap in het productieproces. Dit gebeurd om corrosie tegen te gaan wat zorgt voor de beste kwaliteit. Na het verzinken van het staal is het tijd voor het poeder coaten. Ook hier wordt voor de beste kwaliteit gekozen om beter bestand te zijn tegen beschadigingen. Iedere RAL kleur is mogelijk. Er wordt gekozen voor een twee lagen poedercoating voor het beste resultaat.

Het eindproduct

Of uw product nu een balkon hekwerk is of een van de elektrische hekken, het resultaat is schitterend. Door de beste kwaliteit te leveren keren klanten keer op keer terug. Bent u nog geen klant, neem dan contact op en ervaar de beste service van Verstijlen Hekwerken. Of bezoek de website en bekijk het aanbod.

https://verstijlenhekwerken.nl/