Bedrijfs Blik
Image default
Lucht- en ruimtevaart en defensie

Ballonvaart in België met de specialist in ballonvluchten

Ben je ook op zoek naar een unieke ballonvaart in België en weet je niet welke regio je het meest zou bekoren? Neem even de tijd om dit blogartikel te weten en je weet perfect welke keuze je moet maken. Het is een unieke manier om je stad op een andere manier te leren kennen.

Ballonvaren van A tot Z

Om te beginnen moet je al een keuze maken of je graag een ballonvaart in de ochtend of in de avond verkiest. Wil je een zonsopgang bewonderen of verkies je toch een zonsondergang te zien vanop een hoogte van 1000 meter. Wij beschikken over nieuw materiaal en ervaren piloten die je laten meehelpen bij het optuigen van de luchtballon. Na de kennismaking en het geven van de veiligheidsbriefing, maken de crewleden de luchtballon klaar voor vertrek. Het ballonvaren zelf duurt circa 1 uur gevolgd door een glaasje champagne. Met dit glaasje kan je alle indrukken rustig laten bezinken. Wij kunnen uiteraard voor jouw een programma op maat voorstellen zou je graag een huwelijksaanzoek, teambuilding, cadeaubon of een ballonvlucht met een grote groep? C-Air ballonvaart zoeken voor jouw de beste oplossing.

Welke regio is de mooiste voor een ballonvlucht te maken?

Wij kregen veel de vraag wat is de mooiste regio een ballonvlucht te ondernemen. Dit hangt af van de wensen van de passagiers.

Ballonvaart boeken

Verkies je de stad of de natuur? Dit is de vraag die je jezelf moet stellen. Als je de stad verkiest zou ik zeggen boek een ballonvaart Antwerpen. Wil je toch liever genieten van de natuur, de fluitende vogels dan zou ik zeggen boek een ballonvaart Waasland. Je kan perfect je ballonvlucht online boeken, hierna kan je direct je vlucht inplannen via onze vluchtplanner.

Antwerpen.

De stad Antwerpen heeft tal van historische bezienswaardigheden die het ontdekken van de stad de moeite waard maakt. Sinds de middeleeuwen is er havenactiviteit doordat deze stad aan de Schelde ligt. Hierdoor maakt ballonvaren hierboven uniek. Kortom een echte aanrader.

Waasland

Het Waasland kan samengevat worden als prachtige natuur en tussen de bossen en de velden een verrassend erfgoed! Voor zowel cultuur- als natuurliefhebbers heeft het Waasland heel wat te bieden, ideaal om over te varen in een luchtballon.

https://www.cair-ballonvaart.be