Bedrijfs Blik
Image default
Auto-industrie

Toyota Corolla Cross

Toyota voegt een nieuwe, extra sportieve uitvoering toe aan de line-up van de Yaris, de huidige Europese Auto van het Jaar. Deze Yaris GR Sport is exclusief leverbaar in de nieuwe carrosseriekleur Dynamic Grey, ook leverbaar als two-tone kleur met zwart dak. Het sportieve design is geïnspireerd op Toyota GAZOO Racing, de succesvolle autosportdivisie van Toyota. De nieuwe Yaris GR Sport is alleen leverbaar als 1.5 Hybrid. De leveringen starten vanaf het tweede kwartaal van volgend jaar.

Toyota rust de nieuwe Yaris GR Sport verder uit met exclusieve 18-inch lichtmetalen wielen met roodkleurige accenten, een subtiele verwijzing naar de rode huiskleur van Toyota GAZOO Racing, de huidige wereldkampioen van het FIA World Rally Championship én FIA World Endurance Championship. De grille van de Yaris GR Sport is voor een extra sportieve look voorzien van een op de autosport geïnspireerd ‘mesh’-patroon en op het middenstuk het logo van Toyota GAZOO Racing. Een diffuser aan de achterzijde maakt het sportieve design compleet.

Het GAZOO Racing-thema is ook terug te vinden in het interieur van de Yaris GR Sport. De GR-logo’s op het stuur, de hoofdsteunen en de startknop zijn hier het bewijs van. Toyota heeft de stoelen voorzien van nieuwe bekleding met rode stiksels. De sportstoelen zijn voorzien van nieuw ontwikkeld Ultrasuede met stoelverwarming. Het rode stikselwerk is ook terug te vinden op de versnellingspook en het stuurwiel dat is bekleed met geperforeerd leder. Onder meer de middenconsole is bovendien voorzien van een exclusieve afwerking in Gun Metal Silver.

Toyota Modellen

De 4 populairste Toyota-modellen zijn de Aygo, Yaris, CH-R en Corolla. Via Toyota Private Lease zijn ze alle vier voordelig te rijden voor een vast bedrag per maand.

Aygo

Auto’s in deze klasse heten niet voor niets stadsauto, want met een lengte van slechts 3,4 m is het met dit kleine, overzichtelijke model makkelijk manoeuvreren. Toyota Aygo Private Lease behoort tot de voordeligste manieren om auto te rijden. 

Yaris

De Yaris was het eerste model dat in dit segment de maximale score van vijf sterren haalde bij de botsproeven van EuroNCAP. Dat was onder meer te danken aan de toepassing van maar liefst negen airbags waaronder ook een ter bescherming van de knieën. Toyota Yaris Private Lease is aantrekkelijk voor iedereen die een voordelig en zorgeloos een nieuwe Yaris wil rijden.

Corolla

Vanwege tegenvallende verkopen haalde de importeur de sedan in 2010 de Corolla uit het programma. Na een jarenlange afwezigheid is de Toyota Corolla sinds 2019 terug in Nederland. ’s Werelds meest verkochte auto aller tijden maakt een veelbelovende comeback, als opvolger van de Auris. Ook Toyota Corolla Private Lease is populair.

CH-R

De C-HR is een verfrissende crossover van Toyota. Een moderne coupé met een strak, dynamisch design en een compact silhouet. Vanaf de lancering zijn er volop Toyota CH-R Private

 

Private Lease

 

Toyota modellen zijn met een laag maandbedrag populair in Toyota Private Lease. In het private lease maandbedrag zijn de kosten inbegrepen voor: wegenbelasting, all-riskverzekering, afschrijving, reparatie en onderhoud, bandenservice, internationale pechhulp.

Lease Aanbiedingen.

Wil je leasen, maar heb je nog geen idee welke auto bij je past? Een Private Lease Vergelijker biedt dan uitkomst. Filter in de private lease-vergelijker op verschillende categorieën. Bepaal bijvoorbeeld je budget, de looptijd, het aantal deuren en het aantal kilometer dat je verwacht te rijden. Je ziet nu precies welke auto’s aan jouw wensen voldoen.

Regelmatig hebben aanbieders scherpe aanbiedingen. Het is de moeite waard om dit goed in de gaten te houden want een korting van €20 per maand levert je, bij een looptijd van 60 maanden, een totaalvoordeel op van € 1.200. Maar is een goedkope deal ook daadwerkelijk een goede deal? Dit is helaas zeker niet altijd het geval. Contractvoorwaarden zoals een strenge opzegvoorwaarden of een hoge meerprijs per kilometer kunnen een private lease aanbieding toch minder aantrekkelijk maken.