Bedrijfs Blik
Image default
Bedrijven en samenleving

Container huren bij de specialiist

U wilt een container huren en bent op zoek naar een prettige en betrouwbare organisatie die hierin gespecialiseerd is. Dan kunt u gerust kennismaken met Zegwaard Container Verhuur. Zoals de naam het al zegt, bij Zegwaard verhuren we al jarenlang opslagcontainers. Gezien onze ervaring hebben wij voor elk probleem een opslagoplossing. Ontdek de  mogelijkheden, dan horen we graag waar we u mee kunnen helpen. Via onze website kunt u gemakkelijk en snel uw container huren. Heeft u aanvullende wensen of vragen, neem dan gerust telefonisch contact met ons op.

Container huren kan zowel voor zowel zakelijke aanvragen als particuliere aanvragen

Bij Zegwaard Container Verhuur werken we zowel met zakelijke aanvragen als met particulieren aanvragen. U gaat met uw organisatie verhuizen of verbouwen? Dan kunt u gerust zakelijk gezien een container huren. Ook voor evenementen, bouwprojecten of andere buitenactiviteiten waarvoor u tijdelijk extra en beveiligd een container wilt huren, kunt u uw aanvraag bij on indienen. Wij nemen direct contact met u op, in overleg laten we weten wanneer we de container komen plaatsen en zo kunt u op zeer korte termijn uw container huren. Ook wanneer u als particulier gaat verhuizen of verbouwen, kunt u een bestelling doen en een container huren. Wij komen de container afleveren op de met u afgesproken data en locatie en u geniet direct van de extra opslagruimte van de container. Wanneer u de container niet meer nodig heeft halen wij deze voor u op en de klus is geklaard.

Container huren met vergunning

Wanneer u een grotere container wilt huren is het in veel gemeente van belang dat u een vergunning hiervoor aanvraagt. Bekijk de website van uw gemeente of bel ze op voor informatie. Wilt u van ons de ervaringen horen, bel of mail ons dan uw vragen, wij geven u altijd vakkundig advies zodat u verder kunt en zich hier geen zorgen over hoeft te maken. Bekijk onze website, geef uw aanvraag door en hopelijk zien we u bij het plaatsen van uw container.

https://www.zegwaardcontainerverhuur.nl/