Bedrijfs Blik
Image default
Materialen

De natuurlijke schoonheid van marmerlook tegels

Dat kiezen voor een luxueuze en stijlvolle uitstraling niet noodzakelijk duur hoeft te zijn, bewijzen marmerlook tegels al decennialang in al hun uitvoeringen. Deze tegels combineren moeiteloos een unieke en authentieke aanblik met betaalbare prijzen. Zowel voor particuliere woningen als voor bedrijfsgebouwen blijven de marmerlook tegels een populaire keuze en die trend zien we nog niet snel veranderen. Als je op zoek bent naar een mooie tegel met een natuurlijke schoonheid, dan is deze tegel zeker het overwegen meer dan waard. Duurzaamheid, comfort en veelzijdigheid in gebruik, de voordelen spreken voor zich. 

Wat zijn marmerlook tegels?

Zoals de naam het eigenlijk al aangeeft, zijn marmerlook tegels zo ontworpen dat ze er uitzien als echt marmer. Deze tegel is in de meeste gevallen gemaakt van keramiek met een afwerking in glazuur. Omwille van de duurzaamheid, het onderhoudsgemak, de natuurlijke uitstraling en de vele keuzemogelijkheden, is deze tegel voor bijna ieder pand een goede keuze. Goedkope tegels met een luxueuze uitstraling en een unieke schoonheid, dat moeten ongetwijfeld marmerlook tegels zijn.

De vele voordelen

Marmerlook tegels hebben hun populariteit niet enkel te danken aan hun klassieke uitstraling. In de eerste plaats is de prijs een erg bepalende factor in de keuze voor dit soort tegels. Je hebt wel de uitstraling van echt marmer, maar je betaalt er niet de prijs voor. Daarnaast zijn de tegels heel makkelijk te onderhouden met water en een sopje en is de coating van de tegels in hoge mate bestand tegen zowel vlekken als krassen. Dit is natuurlijk niet onbelangrijk voor woningen waar bijvoorbeeld kleine kinderen heen en weer rennen met hun speelgoed of voor bedrijven die dagelijks heel wat mensen over de vloer krijgen. Omdat je de vloer vele jaren mooi kunt houden, scoort deze tegel goed op het vlak van duurzaamheid. Een laatste voordeel dat we kunnen aanhalen en dat hieronder alle aandacht krijgt, is het ruime aanbod in kleuren en afwerkingen.

Voor ieder gebruik de perfecte tegel

Zowel wat kleur, afwerking als formaat betreft, heb je binnen het aanbod aan marmerlook tegels keuze in overvloed. Dit laat je toe om voor iedere kamer of voor ieder gebouw net die tegel te vinden die perfect is. Denk bijvoorbeeld aan mooie witte tegels voor een stijlvolle vloer aan de onthaalbalie van een bedrijf of een warme kleur voor een gezellige en knusse woonkamer bij je thuis, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Voor wie helemaal voor de marmerlook gaat, zijn er naast verschillende vloertegels ook mooie wandtegels beschikbaar. Uiteraard met dezelfde voordelen.