Bedrijfs Blik
Image default
Auto-industrie

een auto voor gehandicapten

Welke auto aanpassingen voor mindervaliden in Belgie zijn mogelijk? Voor veel rolstoelgebruikers kan het idee om ergens heen te reizen dat ze zelf niet kennen, ergens buiten hun normale routine, in eerste instantie intimiderend lijken, maar dat hoeft niet zo te zijn.

Wat maakt een auto een goede keuze voor een rolstoelgebruiker of een persoon met een handicap? Nou, dat hangt af van de mogelijkheden van de gebruiker. De meeste auto’s kunnen eenvoudig worden uitgerust met oplossingen zoals handbedieningen, pedalen en takels. Draaistoelen, rolstoelliften en oprijplaten hebben allemaal verschillende eisen die bepaalde auto’s meer of minder geschikt maken. Uiteindelijk draait het allemaal om uw mogelijkheden en uw behoeften.

 

Oprijplaten voor specifieke activiteiten

Het bevestigen van een stuurknop is vaak, zodat u de auto met een hand kunt besturen terwijl de andere dan vrij is voor andere bedieningshandelingen.

 

Gehandicaptenvervoer is nog niet echt ingeburgerd, terwijl het wel belangrijk is dat iedereen tijdens een reis of een langere reis kan genieten van goed comfort. Er moet zeker meer aandacht worden besteed aan gehandicaptenvervoer. Gelukkig biedt Mobility4all een uitzonderlijke service en een uitzonderlijk aanbod, waardoor elke gehandicapte kan genieten van een goed comfort.

 

Pas als u volledig tevreden bent met elk aspect van uw voertuig, mag u ermee instemmen het te nemen. Een rolstoelauto kan een geweldige opsteker zijn voor gezinnen met mensen met een handicap, dus zorg ervoor dat u het juiste voertuig aanschaft en profiteert van alle voordelen die ze te bieden hebben.

 

Wat is een rolstoelhelling?

Keuze uit ziekenvervoer

Wanneer de cognitieve of klinische toestand van de patiënt zijn mobiliteit zodanig beïnvloedt dat hij geen toegang heeft tot gezondheidszorg en / of het schadelijk zou zijn voor de toestand of het herstel van de patiënt om op een andere manier te reizen.

Veiligheid

 

Een speciaal voor u aangepaste handbediening, voor als u moeite heeft met het bedienen van standaard voetpedalen.

Voor het vervoer van zieken en gehandicapten zijn speciale veiligheidseisen opgesteld. Alle voertuigen die beschikbaar zijn, voldoen aan de strenge EU-veiligheidseisen en worden hier ook op gekeurd. Alle M1 EU-vereisten zijn van toepassing op ziekenvervoer. Ook bij flexibele aanpassingen zijn veiligheid en gemak altijd van toepassing op de vervoerde klanten. De voertuigen hebben opklapbare stoelen die veilig en stabiel kunnen worden uitgeklapt en met een draai tegen de wand van de bus kunnen worden opgevouwen als er onder andere plaats moet worden gemaakt voor een rolstoel. De busjes zijn daardoor zeer functioneel ingesteld. Bij keuringen worden de busjes ook altijd gecontroleerd op veiligheid.