Bedrijfs Blik
Image default
Horeca

De beste noten voor de horeca

Het horecaseizoen is geopend! En dit is volop te merken aan de bestellingen in onze webshop. De horeca is in volle gang en dat betekent dat er veel pitten, noten en zaden besteld worden. In onze webshop hebben wij voornamelijk groot voordeelverpakkingen. Handig want in de horeca wordt er in grote getallen gewerkt met de noten, pitten en zaden. Je wilt als horeca ondernemer of als chef kok natuurlijk niet zonder de lekkerste noten zitten midden in je seizoen! Of je nu een pesto van walnoten wilt gaan maken, pompoenpitten aan de salades wilt toevoegen of wilt werken met pijnboompitten, in ons assortiment vind je het allemaal. Ook de kaasboeren worden rijkelijk voorzien van ons brede assortiment. Het kaasplankje met aanvullende noten, of notenbrood e.d. worden volop aangeschaft in de zomer maanden. Een rijk seizoen dus voor onze prachtige producten.

Noten voor de horeca

Heb jij al je voorraad paranoten in huis? Paranoten zijn een prachtige opvulling voor een noten mix. Mix ze bijvoorbeeld met walnoten, hazelnoten of amandelen. De paranoten zijn wat groter en met name in de noten mix een rijke aanvulling. Ook de pistache is geen onbekende noot. Deze noten zijn zowel een prettige bezigheid als een heerlijke snack. De noten passen perfect op een terras of door gerechten heen. Daarbij geeft de pistache een mooie groene kleur wanneer deze bewerkt wordt in bijvoorbeeld pistache ijs.

Hazelnoot en amandel

De hazelnoot en de amandel zijn wellicht de meest bekende noten die we kennen naast walnoten en pijnboompitten. De smaken zijn geweldig lekker en daarom zijn de noten zo bekend. De hazelnoot wordt natuurlijk verwerkt in de chocolade hazelnoot pasta’s maar net zo goed rauw in salades of andere gerechten. De amandel is verkrijgbaar in zowel de witte als de bruine variant. De rijke smaken zijn altijd een perfecte toevoeging aan de bodem voor taarten of andere lekkernijen.

 

https://www.horecanoten.nl/