Bedrijfs Blik
Image default
Elektronica en elektriciteit

Betaalbaar een computer kopen

Betaalbaar een computer kopen

Het zoeken naar Betaalbare computers is nog nooit zo populair geweest. We kunnen niets meer zonder dit apparaat en we stellen er ook steeds meer eisen aan. Zo vinden we het belangrijk dat we een goed beeld hebben, maar hij moet ook snel kunnen presteren. Daarnaast hebben we steeds minder tijd en we moeten dus ook goed kunnen multitasken. Naast de processor is dus ook het werkgeheugen de laatste jaren erg belangrijk geworden. De standaard is inmiddels al 8 GB DDR4 en er wordt al hard gewerkt aan DDR5 geheugen. Elke maand zijn er wel weer nieuwe technologische ontwikkelingen. En daarom is het advies ook om per maand dit in de gaten te houden. Uiteindelijk wil je dat hij snel en efficiënt is.

Waar moet je op letten

Er zijn een aantal dingen waarbij je op moet letten tijdens de aankoop van een PC. Soms worden er modellen geleverd met een toetsenbord en muis. Dit scheelt je toch al weer 30 euro gemiddeld op de aanschafprijs. Daarnaast zijn er vaak ook combideals met een prachtig scherm. Als je een oude monitor in huis hebt of gewoon toe bent aan haarscherp beeld dan is dit zeker het overwegen waard. Ook is het altijd verstandig om een externe harde schijf aan te schaffen. Deze kun je gebruiken voor het maken van een backup. Tegenwoordig kun je dit ook met clouddiensten doen, maar hier betaal je maandelijks voor. Een externe harde schijf kost eenmalig 40 tot 80 euro gemiddeld en gaat jaren mee.

De keuze in toetsenborden

Er zijn veel Goedkope toetsenborden en gaming toetsenborden op de markt. Maar wij krijgen toch vaak de vraag wat nu het meest ideaal is. Dit valt eigenlijk niet makkelijk te zeggen want de ene mens vindt het fijner werken met van die dikke mechanische toetsen en de andere wil ze weer zo plat mogelijk. Daarnaast zijn er ook mensen die in de avond werken en dan een gaming toetsenbord kopen omdat dit verlicht is.