Bedrijfs Blik
Image default
Bedrijvengidsen

Slotenmaker als beroep

Onze huizen en bedrijven beveiligen is een 24/7 verantwoordelijkheid. Als u een huis bezit, kan de gedachte dat iemand ’s nachts inbreekt ondraaglijk zijn. Of als u op een kantoor werkt, bent u waarschijnlijk doodsbang dat uw klanten daar worden beroofd. De beveiligingsindustrie als geheel groeit altijd. Dat betekent dat er meer slotenmakers zijn dan ooit die gespecialiseerd zijn in het hersluiten van sloten, het repareren van kluizen en kluizen, en het installeren van alarmsystemen. De slotenmakers van vandaag moeten ook gelijke tred houden met de snelle uitbreiding van de sloten technologie. Bovendien wordt de behoefte aan hun diensten steeds groter omdat meer mensen digitaal gaan dan ooit tevoren. Iedereen, van boeren tot winkelpersoneel, heeft nu toegang tot smartphones waarmee ze hun eigendom 24/7 overal ter wereld kunnen bewaken. slot kapot bodegraven? Dan is altijd handig om slotenamker te hebben.

 

 

De noodzaak voor slotenmakers om bevoegd en verzekerd te zijn

Wanneer een klant belt voor een slotenmaker, ongeacht in welke staat u zich bevindt, moet u bereid zijn een adres en contactgegevens van de dienstverlener te verstrekken. In veel staten hoeven slotenmakers geen vergunning te hebben. Elke staat heeft echter andere eisen en wetten die gevolgd moeten worden. In New York bijvoorbeeld moeten alle slotenmakers een vergunning hebben. Het State Office of Professions eist dat alle personen die bepaalde soorten diensten verlenen, waaronder het sloten- en sleutelslijpen, een vergunning van de staat hebben. Daarnaast biedt de National Association of ProfESSIONals in Locksmithing (NAPLS) de volgende aanbevelingen om uzelf en uw klanten te beschermen: – Draag een ID-kaart met uw volledige naam, adres en telefoonnummer. – Open de deur van iemand anders niet zonder toestemming. Zorg ervoor dat u weet voor wie u de deur opent. – Zorg ervoor dat uw verzekeringspolis noodgevallen dekt (bijv. als uw klant een medisch noodgeval heeft). – Als een klant u vraagt om een pakje te openen, zorg er dan voor dat het van hem is en dat het aan hem geadresseerd is. – Open niet de kluis, het slot of de koffer van iemand anders.

 

Wat is er nodig om een bevoegd slotenmaker te worden?

Er zijn twee mogelijkheden om slotenmaker te worden. U kunt een staatsvergunning krijgen en een volledig gelicentieerde professionele slotenmaker worden of u kunt een gecertificeerde slotenmaker worden. Licenties voor slotenmakers verschillen per staat en vereisen meestal een combinatie van opleiding en ervaring. Om bijvoorbeeld een gecertificeerde slotenmaker te worden, moet je minstens 250 uur praktijkopleiding hebben gevolgd, een test afleggen en een examen afleggen. Elke staat heeft verschillende eisen en wetten die gevolgd moeten worden. In New York bijvoorbeeld moeten alle slotenmakers een vergunning hebben. Het State Office of Professions vereist dat alle personen die bepaalde soorten diensten uitvoeren, waaronder het snijden van sloten en sleutels, een vergunning hebben van de staat.

 

Het belang van een verzekering voor uw bedrijf

Hoeveel u ook van uw beroep houdt en hoe graag u ook klanten helpt, uw slotenmakersbedrijf zal niet overleven als niemand u in dienst neemt. Om je kansen op een baan te vergroten, moet je een bedrijfsverzekering hebben. Een zakelijke slotenmakerverzekering beschermt u en uw werknemers tegen juridische claims zoals ongevallen, verwondingen en schade aan eigendommen. Daarnaast zal het uw bedrijf beschermen in het geval van een rechtszaak. Een goede slotenmaker bedrijfsverzekering zal u ook beschermen als iemand probeert in te breken in uw winkel of bestelwagen en schade veroorzaakt.

 

Hoe word je een gecertificeerde slotenmaker?

Om een gecertificeerde slotenmaker te worden, moet u ten minste 250 uur praktijkopleiding volgen, een test afleggen en een examen afleggen. Na voltooiing van de opleiding en het examen ontvangt u een certificaat en wordt u een gecertificeerde slotenmaker. Het certificeringsproces verschilt per staat. In de meeste staten kunnen gecertificeerde slotenmakers werken als onafhankelijke aannemers. In sommige staten zijn gecertificeerde slotenmakers echter verplicht om voor een bepaald bedrijf te werken en mogen ze niet als onafhankelijke aannemer werken. Er zijn verschillende opleidingsprogramma’s die slotenmakers certificeren. De programma’s die het meest worden aanbevolen voor mensen die een slotenmaker willen worden, zijn echter het National Certification Examination for Locksmiths (NCE) en het Certified Residential Security Systems (CRSS) programma.

 

Hoeveel kost het om slotenmaker te worden?

Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag, omdat het van verschillende factoren afhangt, waaronder: waar je woont, je ervaringsniveau en welk opleidingsprogramma je kiest. In het algemeen variëren de kosten van een slotenmakersopleiding tussen $5.000 en $8.000. De National Safety Council meldt dat de gemiddelde jaarlijkse kosten van een sterfgeval op de werkplek $ 890.000 bedragen. Een bedrijfsverzekering voor een slotenmaker moet rond de $ 100.000 liggen. De kosten van apparatuur, zoals een kluis en kluizen, zijn grotendeels gebaseerd op wat u nodig heeft.

 

Moet je naar de universiteit om in deze industrie te werken?

Nee, maar in het algemeen moet je een middelbare schooldiploma of gelijkwaardig hebben om een gelicentieerde slotenmaker te worden. Deze bedrijfstak vereist enige technische vaardigheden, maar het is niet overdreven technisch of moeilijk om te leren. Een technisch certificaat kan echter helpen om extra zekerheid te bieden dat je weet wat je doet.

 

Waar vind je kwaliteitsbanen als slotenmaker?

Lock and Security Magazine – ’s Werelds belangrijkste vakblad in de slotenmakersbranche. Locksport.com – Deze website is een forum voor mensen die graag sleutelen aan hun sloten, kluizen en kluizen. Het is ook een geweldige plek om kwalitatief goede slotenmakersbanen te vinden. Locks2lock – Dit is een slotenmakersgids waarmee u slotenmakers per staat kunt zoeken.

 

 

https://domstad-slotenmaker.nl/slotenmaker-in-bodegraven/