Bedrijfs Blik
Image default
Bouw en onderhoud

Goedkoop je ramen en deuren online met opmeting

Voordat je in de verleiding komt, laten we eens nader bekijken waarom de ramen en deuren bij Raamwinkel niet alleen betaalbaar zijn, maar ook een solide investering voor de toekomst.

Bij Raamwinkel zijn we trots op het aanbieden van een uitgebreid assortiment ramen en deuren, allemaal vervaardigd op basis van recent ontwikkelde profielsystemen. Neem bijvoorbeeld de Kömmerling 76AD/MD van 2018, de Schüco living van 2019, en de aluminium MINIMA-reeks van AluK en Peeters van 2020. Deze recente ontwikkelingen vertalen zich in voordelen zoals verbeterde stabiliteit, isolatie en duurzaamheid. Bij Raamwinkel blijven we voortdurend op de hoogte van de nieuwste technologieën en inzichten, dankzij de voortdurende investeringen van onze fabrikanten.

Een ander voordeel waar je op kunt rekenen bij Raamwinkel is de garantie dat de profielsystemen gemiddeld 10 jaar op de markt blijven. Dit betekent niet alleen dat je profiteert van de nieuwste technologieën, maar ook dat je investering op de lange termijn wordt gewaarborgd.

Waarom kan het elders goedkoper lijken?

Vaak zijn deze aanbiedingen gebaseerd op verouderde technologieën waarbij de investering van de fabrikant al lang is afgeschreven. Bij Raamwinkel komen we nog steeds pvc- en aluminiumsystemen tegen die ouder zijn dan 15 jaar op de markt. Om kosten te drukken, worden er bovendien concessies gedaan, zoals het gebruik van lichter staal (1 mm i.p.v. 2 mm) of alleen een L-ijzer in plaats van een gesloten O-buis. Dichtingen van plastic in plaats van echt rubber maken de prijs van ramen misschien goedkoper, maar ook minder duurzaam op de lange termijn.

Bij Raamwinkel sta je niet alleen in de beste positie wat betreft prijs-kwaliteitverhouding, maar we bieden ook deze hoogwaardige profielen nog jarenlang aan.

Twijfel je of je appels met appels vergelijkt? Aarzel niet om contact op te nemen met onze diensten of breng een bezoek aan een van onze showrooms. We zijn er om de gelijkenissen en verschillen eerlijk en transparant te belichten, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen voor de toekomst van jouw woning.

https://www.raamwinkel.be/nl