Bedrijfs Blik
Image default
Marketing en reclame

Welke Plug-ins zijn een must have voor een WordPress website?

Heb je een WordPress website aangezien jij zelf alles wilt blijven beheren of wil je een WordPress website laten maken vanwege deze reden? Dan zal je ongetwijfeld wel gemerkt hebben dat er talloze plug-ins zijn die je hierbij helpen. Er zijn heel veel handige plug-ins en we gaat het in deze blog hebben over een aantal must have plug-ins. Kijk er wel mee uit dat je niet te enthousiast wordt aangezien plug-ins ook voor een langere laadtijd van je website kunnen zorgen.

Elementor Plugin

Elementor is een WordPress website builder plugin en zorgt voor veel vrijheid in het bouwen van een website of het beheren van je eigen website. Naast dat het een super fijne plugin is vind je ook heel veel informatie over deze plugin online. Weet je even niet hoe je iets kan bewerkstelligen in elementor? Zoek het dan op Google op en je zal ongetwijfeld wel een tutorial vinden op YouTube of een uitleg op een website.

Check zeker even hun website en laat je verbazen!

Elemailer

Elemailer werkt perfect samen met Elementor. Het is een plugin waarbij je een email 2 template kan instellen. Dus als iemand bijvoorbeeld een aanvraag bij je doet voor een brochure kan je ervoor zorgen dat ze deze direct terug in de mail ontvangen met deze plugin!

Yoast SEO plugin

De Yoast SEO plugin is een handige plugin voor het invoeren van je meta omschrijving en je title tag. Daarnaast geeft de plugin je als beginnende SEO specialist handige handvaten om je pagina’s te verbeteren! Daarnaast heeft het verschillende functionaliteiten. Zeker de moeite waard om eens naar te kijken en te informeren.

Insert headers and footers 

Veel beginnende websitebouwers, online marketeers en beginnende ondernemers hebben nog weinig verstand van de techniek achter een website. Wel wil iedereen gebruik maken van meetinstrumenten zodat ze weten dat wat ze doen ook positief effect heeft. Hiervoor is het nodig codes in je website te verwerken. Niet iedereen weet waar je dat kan doen en met insert headers and footers kan je makkelijk je codes implementeren zonder dat je jouw website kapot maakt!

Meer handige plugins of tips voor je online succes?

Wil je online je business laten groeien? Wil je dit zelf doen, het uitbesteden of wil je het gedeeltelijk uitbesteden en gedeeltelijk zelf doen? Neem dan een kijken je op de website van online marketing bureau Allinone Media!