Bedrijfs Blik
Image default
Auto-industrie

2022 wordt het jaar van de nieuwe Opel Astra

Er is een reden waarom 2022 een bijzonder jaar is voor Opel: het merk viert  zijn 160-jarig bestaan. Adam Opel legde in 1862 de basis voor het bedrijf dat evolueerde van een naaimachinefabriek en ‘s werelds grootste fietsenfabrikant tot de fabrikant van een internationaal gerespecteerd automerk. Na 160 jaar transformeert Opel opnieuw: ditmaal van een traditionele autofabrikant naar een dienstverlener op het gebied van elektrische mobiliteit. Tegen 2028 zal Opel in Europa uitsluitend 100% elektrisch aangedreven modellen leveren.

Vanaf het begin van het nieuwe jaar draait de Opel-fabriek in Eisenach weer op volle toeren. De productie van de nieuwe Opel Grandland (inclusief de elektrische plug-in hybrideversies) start daar in januari, waarna de SUV al snel aan klanten geleverd zal worden. De nieuwe Opel Rocks-e is al geïntroduceerd, vooralsnog alleen in Duitsland, waar Opels eerste SUM (Sustainable Urban Mobility) al door 15-jarigen met een AM-rijbewijs** mag worden bestuurd.

Opel zet het elektrificatie-offensief onverstoord voort – van lichte personenvoertuigen (quadricycles) tot en met lichte bedrijfswagens. De meeste aandacht gaat de komende maanden uit naar de nieuwe generatie Opel Astra. Via Opel Astra Private Lease  is de auto voordelig te rijden. Na zijn première afgelopen september komt de vijfdeurs Astra hatchback in het vroege voorjaar op de markt, ook als krachtige, efficiënte, elektrische plug-in hybride. De volledig elektrische Opel Astra-e maakt in 2023 het aanbod compleet. Verder beleeft de nieuwe Opel Astra Sports Tourer binnenkort zijn werelddebuut. De stationwagenversie is vanaf het late voorjaar verkrijgbaar als elektrische plug-in hybride en met conventionele aandrijving. Daarmee biedt Opel medio 2022 niet minder dan elf geëlektrificeerde modellen, inclusief de bedrijfswagens.

Vanaf het begin van het  jaar draait de Opel-fabriek in Eisenach weer op volle toeren. De productie van de nieuwe Opel Grandland Private Lease modellen (inclusief de elektrische plug-in hybrideversies) start daar in januari, waarna de SUV al snel aan klanten geleverd zal worden. De nieuwe Opel Rocks-e is al geïntroduceerd, vooralsnog alleen in Duitsland, waar Opels eerste SUM (Sustainable Urban Mobility) al door 15-jarigen met een AM-rijbewijs mag worden bestuurd.

Populaire nieuwe Opel Modellen

Opel Corsa

Als sinds 1982 is de Opel Corsa een ideale pittige stadsauto. De nieuwe Corsa staat in het teken van innovatie en technologie. Hij is voorzien van technologische snufjes die alle ritten aangenamer, comfortabeler, duurzamer en veiliger maken. Zo is hij leverbaar met Active Lane Keep Assist, Cruise Control met snelheidsbegrenzer, verkeersbordherkenning en nog veel meer. Via Opel Corsa Private Lease is mogelijk om zowel de benzine als de elektrisch aangedreven Corsa te rijden voor een vast bedrag per maand.

Mokka

De nieuwe Mokka valt op door de dynamische looks die voortkomen uit de nieuwe designfilosofie van Opel. Onderdeel daarvan is bijvoorbeeld de Vizor, hét nieuwe design-kenmerk op de voorkant van de Mokka. Of de elegante sierlijst die in één vloeiende beweging van de motorkap langs de bovenkant van de zijramen naar de achterklep loopt. 

Het interieur is harmonieus, licht en ruim. Hij is uitgerust met geavanceerde technologie die elke rit comfortabeler en veiliger. Via Opel Mokka Private Lease is het mogelijk om voor een vast bedrag per maand zorgeloos in een nieuwe Mokka te rijden.  Je hebt dan geen onverwachte kosten en gedoe. Ook de Mokka is zowel met benzinemotor als elektromotor te leasen.

Crossland

In de woorden prachtig én praktisch is nieuwe Crossland samen te vatten. Ook de nieuwe Opel Crossland is ontworpen op basis van de nieuwe designfilosofie van Opel. Net als alle nieuwe modellen is de praktische Crossland SUV direct herkenbaar als Opel door het nieuwe familiegezicht ‘de Vizor’.  Het is mogelijk om de nieuwe Crossland voordelig te rijden via Opel Crossland Private Lease.

Wil je leasen, maar heb je nog geen idee welke auto bij je past? Een Private Lease Vergelijker biedt dan uitkomst. Filter in de private lease-vergelijker op verschillende categorieën. Bepaal bijvoorbeeld je budget, de looptijd, het aantal deuren en het aantal kilometer dat je verwacht te rijden. Je ziet nu precies welke auto’s aan jouw wensen voldoen.

Regelmatig hebben aanbieders scherpe aanbiedingen. Het is de moeite waard om dit goed in de gaten te houden want een korting van €20 per maand levert je, bij een looptijd van 60 maanden, een totaalvoordeel op van € 1.200. Maar is een goedkope deal ook daadwerkelijk een goede deal? Dit is helaas zeker niet altijd het geval. Contractvoorwaarden zoals een strenge opzegvoorwaarden of een hoge meerprijs per kilometer kunnen een private lease aanbieding toch minder aantrekkelijk maken.